Armani/Roca -kylpyhuonekonsepti on hienostuneen yksinkertaisuuden ja täydellisen harmonian ilmentymä.

 

Hienostunut yksinkertaisuus ja täydellinen harmonia ovat tyypillisiä Giorgio Armanin uniikille tyylille, joka on saatu vangittua nyt myös kylpyhuoneisiin. Kyseessä on yhtenäinen sisustussuunnittelukonsepti, joka muuttaa kylpyhuoneen tilaksi, joka on omistettu aistien nautinnolle. 

Armani/Roca -kokoelmaan kuuluvat seinä- ja lattialaatat, kylpyhuonekalusteet ja lisätarvikkeet. Kaikki nämä tuotteet yhdessä heijastavat Georgio Armanin ominaista tyyliä nyt myös kylpyhuoneissa.

Armani/Roca kylpyhuoneet muuntuvat yhdeksi kokonaisuudeksi, jossa laadukkaat materiaalit ja hienostunut pintakäsittely yhdessä teknologisesti kehittyneiden ratkaisujen kanssa sallivat kaikkien oleellisten kylpyhuoneen elementtien sulautua yhdeksi tyyliksi tekemättä kompromisseja harmoniseen tunteiden ja hienostuneisuuden tunnelmaan. 

 

Kuten taideteokset tai haute couture -luomukset, koko Armani/Roca kylpyhuonemallisto huokuu täydellisyyttä ja taitoa ei vain materiaalien käsittelyssä ja valinnassa vaan jokaista yksityiskohtaa myöden.

 

© Aitopuu Suomi Oy 2018

YHTEYSTIETOMME

sähköposti: info@aitokylpyhuoneet.fi

Puhelin:        0500 628 076

LÄHETÄ MEILLE VIESTI

Aitopuu Suomi Oy

Hampuntie 3

36220 Kangasala