Newker Ceramicsin kutsumus on asiakaspalvelu. Newker on nuori, dynaaminen yritys, jolla on kyky mukautua asiakkaidensa tarpeisiin. Newkerin laattamallistosta löydät viimeisimmät trendit, joissa on huomioitu jokaisen markkina-alueen ominaispiirteet, alan johtavat teknologiset ratkaisut sekä huippulaadukkaat keraamiset tuotteet.  Kiitos pitkän kokemuksen keraamisten laattojen parissa, Newker pystyy tarjoamaan laajan valikoiman muotoja, materiaaleja, pintamateriaaleja ja värejä, joista jokainen löytää juuri tarvitsemansa tuotteen.

Newker työskentelee jatkuvasti tuotekehityksen ja innovoinnin parissa, jotta se voisi tarjota asiakkailleen parhaat ratkaisut erilaisiin projekteihin. Tästä syystä kuluttajat luottavat entistä enemmän Newkerin brändiin. Jotta asiakkaille pystytään takamaan paras mahdollinen palvelu, Newkerillä on laaja valikoima tuotteita varastossaan.

Tällä hetkellä Newker vie tuotteitaan yli 100 maahan. Newker myös osallistuu tärkeimmille alansa messuille, joita ovat Cevisama, Cersaie, Coverings, Batimat jne.

 
Please reload

QUEYRON

UNION

ZONE

Please reload

© Aitopuu Suomi Oy 2018

YHTEYSTIETOMME

sähköposti: info@aitokylpyhuoneet.fi

Puhelin:        0500 628 076

LÄHETÄ MEILLE VIESTI

Aitopuu Suomi Oy

Hampuntie 3

36220 Kangasala